Sportsmassage

Sportsmassage

Ved sportsmassage arbejder jeg ikke så dybt i muskulerne som ved fysiurgisk massage.

 

Jeg benytter forskellige massageteknikker, som gør det muligt for mig at tilpasse behandlingen til netop de problemer, du kommer med.

 

Jeg kombinerer alle sportsmassagebehandlinger med bindevævsmassage,

tørre greb, stræk eller kinesiotape efter behov.

Ved sportsmassage indleder jeg behandlingen med en undersøgelse af området med ømhed og/eller skade.


Samtidig tager vi en snak om hvordan skaden er opstået og hvornår den er opstået, da dette vil have indflydelse på den efterfølgende behandling.


Har man gået med en skade i længere tid, forsøger kroppen altid at skåne det belastede område og derfor oplever man ofte, at der opstår kompensationsskader.


I disse tilfælde vil man opleve at blive behandlet ikke kun i f.eks. skulderen, men at hele ryggen og ofte hele kroppen behøver behandling.

PRISER

SPORTSMASSAGE

Hos MaKrohn Sportsmassage er bl.a. lagen, håndklæde og vand inkluderet i prisen.

 

PRISER

Alle priser er inkl. moms

 

  • ½ time behandling: 300,-
  • 1 time behandling: 550,-
  • 1½ time behandling: 800,-

Som ved en fysiurgisk massagebehandling frigives der affaldsstoffer fra musklerne, derfor er det altid vigtigt at huske at drikke godt med vand, så kroppen får de bedste muligheder for at skille sig af med affaldsstofferne.


Efter en massagebehandling kan der opstå eftervirkninger som træthed, kuldskærhed, ømhed og måske bliver urinen mørkere. Dette er helt normalt og eventuelle eftervirkninger er væk igen efter højst nogle dage.