Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage

Ved fysiurgisk massage arbejder jeg dybt i væv og muskulatur.

Jeg benytter forskellige massageteknikker for at tilpasse behandlingen til netop de udfordringer som du kommer med, hvad enten det er hold i nakken, ømme skuldre eller ondt i ryggen.

 

Alle fysiurgiske behandlinger kombineres med hot stone behandling, bindevævsmassage eller stræk efter behov.

PRISER

FYSIURGISK MASSAGE

Ved fysiurgisk massage arbejder jeg dybt i væv og muskulatur. Jeg benytter forskellige massageteknikker, som gør det muligt for mig, at tilpasse behandlingen til netop de udfordringer som du kommer med, hvad enten det gælder infiltrationer, myoser eller måske selvforkælelse og velvære. 

 

Udover at behandle kroppen kan fysiurgisk massage også have en gavnlig virkning på den mentale sundhed. Mange oplever at de efter en fysiurgisk massage er rolige, afspændte og føler sig i balance i krop og sind.

 

Derfor er det vigtigt at give sig tid til at mærke efter, hvad kroppen har brug for efter en massagebehandling. En stund med ro på sofaen eller måske en gåtur i skoven – hver ting til sin tid.

Ved enhver massagebehandling frigives der affaldsstoffer fra musklerne, derfor er det altid vigtigt at huske at drikke godt med vand, så kroppen får de bedste muligheder for at skille sig af med affaldsstofferne.

 

Efter en massagebehandling kan der opstå eftervirkninger som træthed, kuldskærhed, ømhed og måske bliver urinen mørkere. Dette er helt normalt og eventuelle eftervirkninger er væk igen efter højst nogle dage.

Hos MaKrohn Sportsmassage er bl.a. lagen, håndklæde og vand inkluderet i prisen.

 

PRISER

Alle priser er inkl. moms

 

  • ½ time behandling: 300,-
  • 1 time behandling: 550,-
  • 1½ time behandling: 800,-